شاید همیشه می دانستید که شریک زندگی شما به اختلال بیش فعالی کمبود توجه (ADHD) مبتلا است. یا شاید شما در مراحل اولیه قرار ملاقات هستید و فقط به شما گفته اند که ADHD دارند.
صرف نظر از خود مشکل، علائم آنها می تواند بر روابط شما تأثیر بگذارد. برآوردها نشان می دهد که بین 2.5 تا 4 درصد از بزرگسالان با این بیماری زندگی می کنند. گفته می شود، ADHD اغلب تشخیص داده نمی شود، به خصوص در بزرگسالان. بنابراین می تواند حتی بیشتر از آنچه تحقیقات موجود نشان می دهد رایج باشد(منبع).
تاثیر ADHD بر ازدواج
زوج های مبتلا به ADHD به دلیل نقص در عملکرد اجرایی، توجه ضعیف و عدم کنترل تکانه، به احتمال زیاد فراموشکار، بی نظم و حواس پرت می شوند، که می تواند باعث ناامیدی همسر خود شود و احتمال شکست ازدواج را افزایش دهد(منبع).
اگر با فردی ازدواج کردهاید که مبتلا به اختلال بیشفعالی کمبود توجه (ADHD) است، ممکن است متوجه شوید که این اختلال به طرق مختلفی بر روابط شما تأثیر میگذارد.
با این حال، مهم است که بدانیم که این در هر دو جهت است. رابطه شما همچنین می تواند بر ADHD شریک زندگی شما تأثیر بگذارد.
ویژگی هایی که با ADHD مرتبط هستند می توانند الگوهای قابل پیش بینی و ثابتی را در رابطه شما ایجاد کنند. برای افرادی که راه هایی برای مدیریت این الگوها پیدا نکرده اند، ممکن است مشکلاتی پدیدار شوند(منبع).
منبع : ازدواج با فرد مبتلا به ADHD
- ۰۳/۱۰/۰۹